✔  Mange års erfaring

✔  Altid professionel rengøring

✔  Altid uforpligtende tilbud

​Vinduespolering af en grundig vinduespudser

Overvejer du at lade en professionel vinduespudser stå for din vinduespolering? Hos Kvalirengøring ApS udfører vi som professionelt rengøringsfirma i Nordsjælland vinduespudsning for alle former for erhverv og boligforeninger, men det kan også være i et enkelt privat hjem.

Vi laver gerne en skræddersyet fast aftale ─ men vi kan også komme fra gang til gang efter behov. Vi pudser vinduer for kunder i blandt andet Farum, Allerød, Værløse og Birkerød samt det øvrige Nordsjælland.

Hurtig og effektiv vinduespolering – når du har brug for det!

Vinduespolering kan være vanskeligt og tidskrævende for de fleste, men vi har det rette grej, så vi kan ordne vinduerne hurtigt og effektivt. Du sparer en masse tid, og vi efterlader ikke striber på ruderne.

Vi laver gerne en aftale, hvor vi både gør rent og polerer vinduer. Vi laver også gerne en aftale, hvor vi kun ordner vinduerne. Det kan være i faste intervaller, men du kan også vælge at ringe efter os, når du ønsker, at vi skal komme.​

Det er vigtigt for os, at alle vores kunder er glade og tilfredse. Derfor kan du altid forvente, at vi er effektive og grundige, når vi har en opgave. Samtidig lægger vi vægt på, at vi skal have en tæt dialog med kunderne, så vi ved, hvad kunderne forventer af os. Samtidig lægger vi vægt på, at vi skal have konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for at få et tilbud på vinduespudsning

Vi er altid klar til at høre, hvad du ønsker, og vi fortæller gerne mere om, hvad vi tilbyder. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris på vinduespudsning.

Du kan ringe på telefon 30 23 37 18 eller 72 600 700 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til e-mail info@kvalirengoering.dk

Desuden er du altid velkommen til at kontakte os gennem formularen på vores hjemmeside, så vender vi tilbage til dig.

​​

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du en rengøringsopgave?

​Udfyld vores formular. Så vil en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud på rengøring

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt