✔  Mange års erfaring

✔  Altid professionel rengøring

✔  Altid uforpligtende tilbud

​Ejendomsservice for boligforeninger og virksomheder

Har du brug for professionel ejendomsservice? Hos Kvalirengøring ApS udfører vi alt fra trappevask til viceværtsservice for virksomheder og foreninger. Det kan være en boligforening, et boligselskab eller anden form for erhverv, hvor der er behov for en vicevært eller en gårdmand. Vi har kunder i bl.a. Farum, Værløse, Birkerød, Allerød og det øvrige Nordsjælland.

Tilbyder alt fra viceværtsservice til vask af trapper

Vi tilbyder forskellige former for ejendomsservice, og det kan fx være en totalløsning, hvor vi varetager al rengøring og vedligehold. Det kan også være, at vi står for dele af ejendomsservicen såsom trappevask, vinduespolering eller løbende vedligeholdelse af bygninger.

Det kan være en fordel for både små og store boligforeninger og boligselskaber at have en ekstern aktør til at vaske trapper eller at varetage hele eller dele af viceværtfunktionen. Dermed undgår du at skulle forholde dig til sygdom, ferie og vakance.​

Vi bestræber os på at have tilfredse kunder, og derfor lægger vi stor vægt på grundighed, men også på den gode dialog med kunderne. Samtidig bestræber vi os altid på at have konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for at få et tilbud på ejendomsservice

Vi er altid klar til en snak om dine ønsker og behov, og vi kommer gerne ud for at kigge på ejendommen. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på den ønskede ejendomsservice.

Du kan ringe til os på telefon 30 23 37 18 eller 72 600 700 for at aftale et møde, eller du kan skrive til os på e-mail info@kvalirengoering.dk, hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser.

​​

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du en rengøringsopgave?

​Udfyld vores formular. Så vil en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud på rengøring

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt