✔  Mange års erfaring

✔  Altid professionel rengøring

✔  Altid uforpligtende tilbud

​Trappevask i bolig- og erhvervsejendomme

Leder du efter et rengøringsfirma, som kan varetage jeres trappevask? Hos Kvalirengøring ApS har vi specialiseret os i at udføre ejendomsservice for boligforeninger, boligselskaber og erhvervsejendomme, men det kan også være for private. Vi servicerer kunder i blandt andet Farum, Allerød, Birkerød og Værløse samt resten af Nordsjælland.

Vi vasker trapperne i de ønskede intervaller

Der kan være mange årsager til at vælge et professionelt rengøringsfirma til at vaske trapperne. Først og fremmeste sikrer du, at arbejdet bliver udført i de ønskede intervaller og i den ønskede kvalitet.

Dertil kommer, at du undgår at skulle forholde dig til sygdom, ferie og vakance, mens du ovenikøbet får mere tid til at gøre det, der er vigtigt for dig.

Vi er altid grundige, når vi udfører ejendomsservice. Det er vigtigt for os, at vi leverer skinnende rene og præsentable trapper, og at vores kunder altid er tilfredse med resultatet. Derfor lægger vi også vægt på at have en løbende dialog med kunden.​

Hvad koster en trappevask?

Vores priser for trappevask afhænger af de ønskede intervaller og opgavens omfang. Vi har konkurrencedygtige priser, og du kan vælge mellem en billig eller en større løsning. Vi kan fx tilbyde en samlet løsning, som inkluderer hovedrengøring eller ejendomsservice.

Kontakt os i dag for at få et rengøringstilbud

Vi tager gerne en snak om dine ønsker, og vi kommer gerne med forslag til en skræddersyet rengøringsløsning i en fast aftale. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for trappevask.

Du kan ringe til os på telefon 30 23 37 18 eller 72 600 700 for at høre nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail info@kvalirengoering.dk eller henvende dig via vores kontaktformular her på siden.

​​

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du en rengøringsopgave?

​Udfyld vores formular. Så vil en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud på rengøring

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt