✔  Mange års erfaring

✔  Altid professionel rengøring

✔  Altid uforpligtende tilbud

​Flytterengøring for både private og erhverv

Overvejer du at bestille flytterengøring? Hos Kvalirengøring ApS tilbyder vi alle former for rengøringshjælp, herunder rengøring i forbindelse med en flytning. Vi gør rent for både private og erhverv i bl.a. Farum, Værløse, Allerød, Birkerød og det øvrige Nordsjælland.

Vi gør arbejdet lettere ved en flytning

De fleste synes, at det er et stort arbejde at skulle i gang med rengøringen, mens man stadig står midt i flytterodet.

Derfor tilbyder vi privat- og erhvervsrengøring i forbindelse med flytninger. Hovedrengøringen består blandt andet af vinduespolering, gulvvask, aftørring af flader og rengøring af badeværelser. Dertil kommer naturligvis køkkenet, som kan være særligt krævende.

Vi er altid grundige og effektive ved en flytterengøring, så alt kommer til at skinne, og vi kan rykke ud med kort varsel. Vi bestræber os på, at I skal få den bedste oplevelse, og derfor lægger vi også vægt på den gode dialog med kunderne.​

Hvad koster en flytterengøring?

Vores priser for flytterengøring afhænger af flere forhold som fx antallet af toiletter og vinduer samt naturligvis størrelsen på det samlede areal. Dog lægger vi vægt på, at vi skal tilbyde konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for at få et tilbud på rengøringshjælp

Vi tager gerne en snak om, hvad vi tilbyder. Og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for rengøringshjælp, når vi har fundet frem til, hvad du ønsker.

Du kan ringe til dit nye rengøringsfirma på telefon 30 23 37 18 eller 72 600 700, eller du kan skrive til os på e-mail info@kvalirengoering.dk

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du en rengøringsopgave?

​Udfyld vores formular. Så vil en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud på rengøring

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt