✔  Mange års erfaring

✔  Altid professionel rengøring

✔  Altid uforpligtende tilbud

​Rengøringshjælp ─ få privat rengøring i dit hjem

Ønsker du at få professionel rengøringshjælp i dit hjem? Hos rengøringsfirmaet Kvalirengøring ApS i Birkerød tilbyder vi privat rengøring i boliger og sommerhuse. Vi tilbyder også privat hovedrengøring og vinduespolering. Vi kommer typisk hos kunder i Farum, Allerød, Værløse og Birkerød samt resten af Nordsjælland.

Privat rengøring i en fast aftale eller ad hoc

Det kan være et større arbejde at få hverdagen til at hænge sammen, og så skal der samtidig gøres rent i hjemmet. Måske har du ikke tid, men det kan også være, at du ikke har lyst ─ eller det kan være, at du har en midlertidig eller permanent funktionsnedsættelse.

Under alle omstændigheder tilbyder vi privat rengøring, og det kan for eksempel være en gang om ugen eller blot hver fjortende dag. Du kan også bestille os fra gang til gang, hvis du ikke ønsker en fast aftale om rengøringshjælp.

Rengøring vil typisk bestå af aftørring af vandrette flader, støvsugning og gulvvask samt rengøring af badeværelset. Vi tilbyder desuden vinduespudsning. Vi aftaler, hvad du selv vil ordne, og hvad vi skal varetage. Det kan måske være, at du kun ønsker hjælp til de tungere opgaver.

​​

Vi er altid grundige med rengøringsarbejdet, og vi bestræber os på, at vores kunder altid er tilfredse med vores service. Derfor lægger vi også vægt på den gode dialog.

Hvad koster rengøringshjælp?

Vores priser for rengøringshjælp afhænger lidt af, om du har en fast aftale, eller om vi bliver kaldt ud til en ukendt opgave på timebetaling. Vi har konkurrencedygtige priser, og vi finder gerne frem til en god og billig pris, som alle bliver glade for.

Få et uforpligtende tilbud på rengøringsservice

Kontakt os gerne for at få en snak om, hvad du ønsker, og hvad vi tilbyder inden for privat rengøring. Herefter udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på rengøringsservice. Du kan kontakte os på telefon 30 23 37 18 eller 72 600 700

Du kan også skrive til e-mail info@kvalirengoering.dk eller henvende dig via kontaktformularen på hjemmesiden.

​​

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du en rengøringsopgave?

​Udfyld vores formular. Så vil en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud på rengøring

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt