✔  Mange års erfaring

✔  Altid professionel rengøring

✔  Altid uforpligtende tilbud

​Hovedrengøring og anden specialrengøring

Skal du have udført hovedrengøring? Hos Kvalirengøring ApS har vi store kompetencer indenfor både hoved- og specialrengøring. Vi udfører rengøring for erhverv, men det kan også være i et privat hjem. Vi arbejder for kunder i bl.a. Farum, Allerød, Værløse, Birkerød og resten af Nordsjælland.

Grundig og effektiv hovedrengøring – i alle jeres kroge og hjørner

Ingen slipper for periodisk hovedrengøring. Skidt og møg sætter sig især i hjørnerne – kalk, og måske en smule svamp, dukker op på badeværelset. Dertil kommer snavs bag komfuret og køleskabet, som man sjældent kan nå ind til. Samtidig opstår der fedt og snavs ved emhætte, udluftningskanaler og lignende.

Vi tilbyder grundig privatrengøring og erhvervsrengøring, hvor vi går i dybden og kommer rundt alle steder. Det kan være halvårligt eller årligt, men det kan også være i forbindelse med en flytning. Eller måske synes du blot, at det er blevet tid til en total rengøring af hjemmet.​

Vi er både effektive og grundige, når vi gør rent, og vi kommer gerne med kort varsel. Vi bestræber os altid på, at kunderne bliver tilfredse med resultatet – derfor lægger vi samtidig vægt på den gode dialog. Vi lægger også vægt på at tilbyde konkurrencedygtige priser for alle vores services.

Få et uforpligtende tilbud på en grundig rengøring

Kontakt os gerne for at høre mere om vores rengøringsløsninger. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på special- og hovedrengøring til dig.

Du kan kontakte dit rengøringsfirma på telefon 30 23 37 18 eller 72 600 700. Du kan også skrive til os på e-mail info@kvalirengoering.dk. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål om vores ydelser og priser.

​​

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du en rengøringsopgave?

​Udfyld vores formular. Så vil en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud på rengøring

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt